Een webdesigner die een mooie website voor u neerzet is eenvoudig te vinden. Iemand vinden die daarnaast ook kijkt naar de gevolgen voor uw bedrijfsvoering is een stuk lastiger. Uw website is onderdeel van uw bedrijfsvoering, ik kijk nadrukkelijk naar dit groter geheel.

uw doelen, mijn missie

Mijn uitdaging is u te helpen slagen in uw missie, voor mij telt daarom maar één vraag: wat wilt u met uw website bereiken? Ik hou bij het realiseren van alle aspecten rondom uw website rekening met uw missie en doelstellingen.

mijn ervaring, uw winst

Ik kijk bij het bouwen van uw website verder dan alleen een mooie lay-out! Mijn visie is dat uw website een duidelijke toegevoegde waarde moet zijn voor uw bedrijf.

gratis content management systeem

Ik maak uw website met het Joomla! CMS, een krachtig CMS waarvoor zeer veel gratis uitbreidingen beschikbaar zijn. Uw website blijft flexibel en u houdt grip op de kosten.

zoekmachines en bezoekers

Een website is pas zinvol met voldoende bezoekers uit uw doelgroep. Zoekmachine-vriendelijke websites zijn voor mij vanzelfsprekend, maar er is méér dat u kunt doen.

kies voor succes

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik help u graag bij het realiseren van een website waarmee uw bedrijf slaagt in haar missie.