Het is moeilijk in te schatten of de kennis en ervaring van een ICT-adviseur van voldoende niveau zijn om uw ICT-vraagstukken op te lossen. Op mijn website geef ik u een globaal overzicht van mijn vaardigheden. Graag licht ik een en ander toe in een persoonlijk gesprek.

bedrijfskundige kennis

Het implementeren van software heeft mogelijk grote gevolgen voor hoe u uw zaken doet. Ik beschik over ruime bedrijfskundige kennis, waardoor ik maximale efficiëntie van uw bedrijfsprocessen realiseer.

financieel onderlegd

Geïntegreerde software heeft o.a. het voordeel dat grootboek boekingen automatisch worden gedaan. Met mijn boekhoudkundige kennis zorg ik er voor dat transactie correct worden verwerkt in uw boeken.

branche- en productspecifiek

Uw manier van bedrijfsvoering wordt mede bepaald door processen die in uw bedrijfstak gebruikelijk zijn en de aard van producten die u levert. Ik benader iedere implementatie daarom vanuit een breed perspectief.

verschillende niveaus

Bij de implementaties is iedereen binnen uw bedrijf betrokken, van directietafel tot werkvloer. Ik communiceer met al uw mensen op hun eigen niveau, waardoor uw implementatie voor iedereen in uw organisatie werkt!

ga uit van uw kracht

Het is niet toevallig dat ik dit punt als laatste noem: de wijze waarop u uw bedrijf runt moet het uitgangspunt zijn, de gebruikte software komt altijd op de tweede plaats!

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met mij op.