U zoekt een ICT-oplossing maar kunt niet een software-pakket vinden? Ik kan u wellicht helpen door het ontwerpen en realiseren van software waarmee uw vraagstuk wordt opgelost. Ik heb veel ervaring in het ontwikkelen van software en programmeer op diverse platformen.

uw eigen applicatie

Zelf software laten maken heeft als belangrijk voordeel is dat u precies krijgt wat u zoekt. Sta echter ook stil bij de gevolgen van de strategische keuze uw eigen applicatie te laten ontwikkelen.

maatwerk op langere termijn

Stel uzelf een aantal vragen voordat u software laat ontwikkelen. Hoe zorgt u ervoor dat de software die u nu laat bouwen ook op termijn voldoet? In hoeverre heb ik later upgrades nodig en wat zijn de kosten daarvan?

van analyse tot oplossing

In nauw overleg met u stel ik gedetailleerde specificaties op waarmee uw vraagstuk geheel conform uw wensen wordt opgelost. Ik kijk hierbij naar de hardware en software welke u al heeft en probeer de applicatie binnen uw mogelijkheden te realiseren.

de mogelijkheden

Ik heb ervaring met het ontwikkelen van software voor de aansturing van logistieke processen in verschillende programmeertalen. Daarnaast heb ik software gerealiseerd voor bijvoorbeeld kantoorautomatisering en EDI data-interfaces met externe partijen.

Ik heb verschillende data-warehouse systemen ontwikkeld inclusief diverse soorten (management-) rapportages. Het Microsoft SQL Server platform en de Cognos Business Intelligence software vormden de basis voor deze informatiesystemen.

Voor meer informatie over mijn ervaring in applicatie-ontwikkeling neemt u vrijblijvend contact met mij op.