Bedrijfsprocessen lopen bij de meeste bedrijven vaak op soortgelijke wijze. Uw eigen visie, bedrijfscultuur en de wijze waarop u uw processen heeft ingericht maken uw bedrijf echter uniek. Uw bedrijft vraagt daarom om ICT-oplossingen die rekening houden met uw specifieke werkwijzen.

in uw keuken...

Grondige kennis van uw denk- en werkwijzen is een vereiste om tot goede oplossingen te komen. Helder communiceren en elkaar volledig informeren over alle relevante aspecten zijn onontbeerlijk voor het leren kennen van uw bedrijf.

over de schutting...

Elk bedrijf is in meer of mindere mate afhankelijk van klanten, leveranciers, concurrenten en overheden. Het is mijn plicht altijd naar de positie van uw bedrijf in dit geheel te kijken en rekening te houden met uw afzetmarkt, werkwijzen en relevante wet- en regelgeving.

werken aan de oplossing

Een goede kennis en begrip van uw bedrijf samen met mijn kennis en ervaring is de basis voor het vinden van de beste oplossing voor uw ICT-vraagstuk. In dit proces stel ik mijzelf constant de vraag: "Hoe zou ik het willen hebben als ik eigenaar van uw bedrijf zou zijn?".

transparantie en vertrouwen

In streef altijd naar het aangaan van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen. Dit vertrouwen groeit door open en eerlijk met elkaar te communiceren, elkaar de ruimte te geven om standpunten duidelijk uit te spreken en vertrouwelijk om te gaan met informatie die je elkaar verstrekt.