Het is van cruciaal belang dat uw doelgroep uw website kan vinden, alleen dan levert uw website daadwerkelijk iets voor u op! Het is een mythe dat opdrachtgevers vanzelf bij u komen alleen doordat u een nieuwe site heeft. Maak uw website bekend op het Internet!

zorg dat uw site vindbaar is

Maak een plan waarmee u realiseert dat uw doelgroep uw website makkelijk kan vinden. Omdat de zoekmachine Google meer dan 90% marktaandeel heeft dient Google altijd onderdeel te zijn van uw plan. Vul dit aan met een paar andere, goed gekozen acties.

word vriend van Google

Hoewel Google streng geheim houdt hoe het de positie van uw site in zoekresultaten bepaalt, zijn er een aantal technieken die een aantoonbaar positieve invloed hebben op uw positie bij Google. Deze technieken toepassen heet zoekmachine-optimalisatie.

overweeg te adverteren op Google

Zoekmachine-optimalisatie heeft als nadeel dat resultaat lang op zich laat wachten. Met Google Adwords heeft u al resultaat op de dag dat u ermee start. Bedrijven waarvoor ik Adwords campagnes beheer krijgen gekwalificeerde leads voor een laag bedrag per lead.

wees slim op andere fronten

Er zijn ook andere goede manieren om de juiste bezoekers te krijgen. Om zomaar een paar voorbeelden te noemen: regelmatig plaatsen van goede en originele informatie, links krijgen op strategisch gekozen websites en slim gebruiken van sociale media.

ontwikkel een duidelijke strategie

Ik help u graag bij het opstellen van een Internet-strategie waarmee u slaagt in uw missie. Een belangrijk onderdeel van uw strategie is een betrouwbare webhosting met hoge beschikbaarheid.