U denkt eraan een website te laten maken. Het is goed om nu alvast na te denken over het doel van uw website en hoe uw doelgroep uw site kan vinden. Ik hoop dat u aan de hand van onderstaande voorbeelden gaat nadenken over uw argumenten en doelen.

uw digitale visitekaartje

Een mooi vormgegeven website die het bezoekers makkelijk maakt uw bedrijf te vinden zorgt voor die zo belangrijke goede eerste indruk. Het hebben van een website kan heel goed het enige doel zijn.

verstrek informatie

Bied uw relaties toegevoegde waarde door uw site te gebruiken als informatiebron. De mogelijkheden zijn talloos, van eenvoudig communicatiemiddel tot complete kennisbank.

meer klantcontacten

Prikkel de nieuwsgierigheid van website bezoekers. Geef niet teveel informatie, er moeten vragen onbeantwoord blijven zodat potentiële opdrachtgevers contact met u opnemen.

uw producten on-line verkopen

Een webshop kan een goede aanvulling zijn op bestaande verkoopkanalen. Bekijk goed welke producten zich hiervoor lenen en sta stil bij de consequenties voor uw orderproces.

stel duidelijke doelen

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. Ik help u graag bij het duidelijk krijgen van uw doelen en het realiseren van uw missie op het Internet.

houd controle op kwaliteit

Ongeacht het doel van uw website, het is belangrijk dat uw partner de controle heeft over alle aspecten rondom uw website. Daarom verzorg ik voor u ook de website hosting en domeinnaam registratie.