Naast het ontwerp zijn een goede beschikbaarheid en bereikbaarheid van uw site erg belangrijk voor succes. Door ook de hosting en domeinnaam registratie in eigen beheer te nemen heb ik volledige controle over deze belangrijke succes-factoren.

hoge up-time

Ik besteed de hosting uit aan een gespecialiseerd hosting-bedrijf. Deze specialisten monitoren de server waarop uw website draait 24x7 en zorgen voor de laatste software- en veiligheid updates. Het resultaat hiervan is maximale beschikbaarheid van uw site.

alle waar naar zijn geld

Omdat ik het leveren van kwaliteit erg belangrijk vind, heb ik gekozen voor een webhoster die er net zo over denkt. Dat aan het leveren van echte kwaliteit een iets hoger prijs-kaartje hangt dan hosting bij budget hosters mag duidelijk zijn.

hosting voor eerlijke prijs

De prijs voor webhosting is voornamelijk afhankelijk van het maandelijks dataverkeer en de benodigde opslagruimte. U kunt uw website door mij laten hosten voor een bedrag vanaf € 4,00 per maand exclusief BTW.

domeinnaam registratie

Het registreren van domeinnamen is onlosmakelijk verbonden met het bieden van hosting. Ik registreer alle soorten domeinnamen voor u, snel en voor eerlijke prijzen (vanaf € 12,75 per jaar).

beschikbaarheid domeinnaam

Wilt u weten of een domeinnaam nog beschikbaar is? Bel mij even of stel de vraag via het contact-formulier, ik kan u snel vertellen of u de naam nog kunt registreren!