Een goede eerste indruk maken op het internet is belangrijk. Het is als bij een visitekaartje dat u  krijgt. Degene die u het kaartje geeft, de manier waarop hij of zij met u praat en het gevoel dat u heeft bij het bedrijf: uw beeld ontstaat uit méér dan alleen dat visitekaartje.

méér dan een mooie lay-out

Voor websites werkt beeldvorming exact hetzelfde, het zijn de belangrijke details die ervoor zorgen dat u naast een mooi plaatje ook het juiste gevoel overbrengt.

herkenbaar

Voer uw huisstijl door in uw website. Uw website bezoekers herkennen u vanuit hetgeen ze elders gezien hebben, uw website versterkt het beeldmerk van uw bedrijf.

toegankelijk

Zorg voor een duidelijke navigatiestructuur, bied informatie compact aan en hanteer een actieve schrijfstijl om de aandacht van uw bezoekers vast te houden. Maak het uw website bezoekers zo gemakkelijk mogelijk datgene te vinden waarnaar ze zoeken.

relevant en duidelijk

Organiseer de inhoud van uw website, maak voor ieder onderwerp een aparte pagina en biedt informatie kort en duidelijk aan. Houd rekening met verschillende denkwijzen en woordgebruik van bezoekers. Geef altijd te kennen dat u benaderbaar bent.

kies betrouwbare hosting

Websites die regelmatig niet bereikbaar zijn verliezen snel de aandacht van bezoekers, en scoren duidelijk minder goed bij zoekmachines. Het is erg belangrijk uw website onder te brengen bij een goede webhoster om dergelijke problemen te voorkomen.

maak het verschil

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. Ik help u graag bij het realiseren van een website die een blijvende indruk maakt en u helpt te slagen in uw missie.