Het stond al lang op mijn verlanglijstje, een compleet nieuwe website voor Cariama IT waarmee mijn huisstijl volledig wordt doorgevoerd en al mijn activiteiten worden belicht.

De oude website voldeed weliswaar, maar afgezien van het bedrijfslogo sloot de stijl en lay-out onvoldoende aan bij mijn huisstijl. Ook dekte de inhoud van de oude site niet de volledige lading, aangezien de oude site alleen gericht was op webdesign en hosting.

Naast het invullen van deze twee wensen heb ik nog nog twee grote wijzigingen doorgevoerd: vanaf nu maak ik mijn eigen naam duidelijk zichtbaar en vertel ik alles in de "ik"-vorm, waarmee ik mijn website persoonlijker maak. Het surf-genot wordt verder verhoogd doordat ik informatie nu veel duidelijker aanbied.

Een tweede toevoeging is de koppeling met de sociale media netwerken Twitter en LinkedIn waarop ik actief ben. Daarnaast zal ik via mijn weblog van tijd tot tijd mijn gedachten over uiteenlopende ICT-gerelateerde zaken en ontwikkelingen met u delen.

Samenvattend: mijn nieuwe website heeft nu een persoonlijke toonzetting, geeft inzicht in alles waar ik mij mee bezig houd en geeft een beeld van hoe ik als persoon over bepaalde zaken denk.

Tips, opmerkingen en adviezen over de nieuwe website mag u mij natuurlijk altijd sturen via het contact-formulier.