Het vlaggeschip van Eagle Consulting and Development is RF Express, een barcode oplossing voor het foutloos registreren van transacties en het printen van barcode labels. RF Express is beschikbaar voor bedrijven die QAD Enterprise Applications gebruiken voor hun logistiek processen.

voordelen van real-time werken

Door transacties middels barcode foutloos en in real-time te registreren worden o.a. de efficiëntie en betrouwbaarheid van geregistreerde voorraden verhoogd en daarmee de arbeidskosten en kapitaalbeslag gereduceerd.

efficiënte invoer

De normale QAD Enterprise Applications transacties vereisen regelmatig veel velden die u moet invullen. Met RF Express gaat dit veel efficiënter doordat het aantal invoervelden meestal met 50-75% wordt gereduceerd.

processen onder de loep

Bij de implementatie van RF Express analyseer ik uw processen. Ik kijk hier kritisch naar goederenstromen, papierstromen en het beschikbaar hebben van alle benodigde informatie op het juiste moment op de goede plek

naadloze integratie

RF Express werkt als een schil om QAD Enterprise Applictions en gebruikt de routines en data-validaties van QAD Enterprise Applications voordat de QAD Enterpise Applications database wordt bijgewerkt.

bestaande server

RF Express wordt geïnstalleerd op dezelfde server waarop QAD Enterprise Applications draait. U heeft geen extra software, server hardware of software-aanpassingen aan QAD Enterprise Applications nodig om met RF Express aan de slag te gaan.

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met mij op.