Met QAD Enterprise Applications (voorheen: MFG/Pro) stroomlijnt u uw complete bedrijf. Met o.a. Enterprise Resource Planning (ERP), Productie, Customer Management, Supply Chain, Service & Support en Grootboek is het uitermate geschikt voor bedrijven die meerdere vestigingen hebben.

specialisatie is noodzaak

QAD Enterprise Applications is een zeer omvangrijk softwarepakket. Specialisatie is vereist om alle ins en outs te beheersen. Ik ben gespecialiseerd in alle aspecten met betrekking tot Inkoop, Productie en Verkoop.

supply chain

Inkoop, Productie en Verkoop houden rekening met alle schakels uit uw logistieke keten. Uw keten bestaat bijvoorbeeld uit externe schakels (leveranciers, externe magazijnen en afnemers) en eventueel interne schakels (zuster bedrijven).

productspecifiek

De aard van uw product bepaalt de specifieke aspecten van uw productieproces. Het bouwen van machines vereist een andere (software-) inrichting van uw productieproces dan bijvoorbeeld het verwerken van materialen op rollen.

houd het standaard

Met het oog op kosten en toekomstige software upgrades is het verstandig zo weinig mogelijk maatwerk te laten maken op de software. QAD Enterprise Applications kan in bijna alle gevallen zonder maatwerk geïmplementeerd worden.

als het echt niet anders kan

Ik heb veel programmeer-ervaring in QAD Enterprise Applications omgevingen. Mocht blijken dat u op details toch een maatwerk-oplossing nodig heeft, dan ontwikkel en programmeer ik de benodigde aanpassingen zelf.

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met mij op.