3cx certified partner logoIk ben trots te kunnen melden dat ik heb voldaan aan alle commerciele en technische eisen van 3CX om Cariama IT vanaf nu "Certified 3CX Partner" te mogen noemen.

Voor een succesvolle implementatie van de 3CX VoIP telefooncentrale is ervaring en kennis essentieel. Ieder bedrijf heeft specifieke eisen en wensen ten aanzien van connectivity, firewall-configuraties, types telefoons, belscenarios, VoIP providers, voicemail afhandeling, en veel meer zaken.

Cariama IT is 3CX Certified Partner Ik heb het examen 3CX Certified Professional succesvol afgerond, waarmee u de zekerheid heeft dat alle benodigde kennis aanwezig is om uw bedrijf succesvol over te schakelen naar VoIP-telefonie.

Hier ben ik echter niet opgehouden: hierna heb ik ook de 3CX Advanced Training met succes afgerond. In het belang van mijn relaties vind ik dat het niet voldoende is om aan de laagste standaarden te voldoen. Pas als je alles weet van geavanceerde technische aspecten, heb je naar mijn idee het recht de titel "Certified Professional" te dragen.

Zie de pagina's over de 3CX VoIP Telefooncentrale op deze website voor meer informatie.

De vermelding als Certified 3CX Partner vind u op de partner-pagina op de 3CX website.