Cariama IT is samen met partners Vangnet IT, Kaspers ICT en MFP Solutions als exposant aanwezig op De Netwerkvloer in Mooirivier Hotel en Congrescentrum in Dalfsen.

Op dinsdag 8 januari 2013 laten alle bedrijven die deelnemen in het IT Kenniscentrum zien wat zij bedrijven te bieden hebben. Het nieuwe jaar staat beginnen we goed door nadrukkelijk de meerwaarde uit te dragen van samenwerking.

Zoals u op de website van het IT Kenniscentrum kunt lezen is de kracht van deelnemende bedrijven meer dan de optelsom van wat deelnemers te bieden hebben. Wij willen dit concept nadrukkelijk uitdragen door gezamenlijk onder de vlag van het IT Kenniscentrum naar buiten te treden, te beginnen op De Netwerkvloer op 8 januari.Meer informatie over De Netwerkvloer vindt u op www.denetwerkvloer.nl.

Komt u ons  bezoeken op De Netwerkvloer?U bent van harte welkom

Graag nodig wij onze zakelijke relaties uit om samen met ons het nieuwe jaar goed te beginnen. Op de hiernaast getoonde foto leest u hoe u gratis uw toegangsbewijs kunt aanvragen (klik op de foto om grote versie te bekijken)

Wij hopen u op 8 januari a.s. te mogen begroeten in Mooirivier Hotel en Congrescentrum!