JD Design uit Lemelerveld, actief op het gebied van webdesign, webhosting, fotografie en grafische vormgeving, is door het overlijden van eigenaar Jan Duerink tot volledige stilstand gekomen.

Tijdelijke locale nieuwssite operationeel

Het overlijden van Jan Duerink heeft een aantal onplezierige consequenties voor de Lemelerveldse nieuwsvoorziening (zie ook dit nieuwsbericht), maar zeer zeker ook voor de opdrachtgevers van JD Design.

Zorg voor de relaties van JD Design

De afgelopen maand ben ik in gesprek gegaan met de nabestaanden, hetgeen uiteindelijk heeft geresulteerd in een overname van de bedrijfsactiviteiten van JD Design door Cariama IT. Hierdoor hebben de klanten van JD Design weer een aanspreekpunt waar zij op terug kunnen vallen voor webdesign, webhosting en grafische vormgeving.

Overdracht van activiteiten

De komende maanden zal ik alle webhosting en webdesign klanten van JD Design benaderen om met ieder van hen tot afspraken te komen rondom hun websites.

Ik streef ernaar om daar waar mogelijk de websites om te zetten naar het mij bekende content management systeem. Om de hoge mate van betrouwbaarheid van webhosting ook voor de klanten van JD Design te bereiken, zal ik tevens de hosting onderbrengen op onze servers.