Mamut levert complete en gebruiksvriendelijke administratieve- en CRM- oplossingen tegen de beste prijs-/kwaliteitverhouding in de markt. Mamut's visie is: "Het vereenvoudigen van de werkdag van kleine en middelgrote ondernemingen, door het leveren van software, services en kennis."

automatisering voor mkb

Daar waar ik mij met QAD Enterprise Applications richt op middelgrote en grote ondernemingen, biedt ik met de Mamut producten de mogelijkheid de complete bedrijfsvoering te automatiseren aan bedrijven uit het MKB.

complete functionaliteit

Mamut is uniek doordat het standaard product boordevol functionaliteit zit. Daar waar je bij andere fabrikanten naast het standaard product extra functionaliteit moet kopen in de de vorm van extra modules, zit bij Mamut alle functionaliteit in het basis-product!

voor ieder bedrijf

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, Mamut heeft een product dat qua prijs en functies bij u past. U kunt kiezen uit software welke draait op uw eigen server of een volledige on-line oplossing. Al dan niet in combinatie met een webshop gekoppeld aan Mamut.

het beste bewijs

Ik ben zelf 100% overtuigd: ik gebruik voor de bedrijfsvoering van Cariama IT een zeer uitgebreide versie van Mamut (met o.a. Urenregistratie, Abonnementsfacturering en Projectadministratie). Met Mamut beperk ik de tijd benodigd voor administratieve zaken tot een absoluut minimum.

probeer het gratis

Een overzicht van de Mamut producten en de functionaliteiten vindt u op de website van Mamut. U kunt daar een gratis evaluatieversie downloaden om Mamut zelf uit te proberen.

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met mij op.